Despre noi

Creează Bio este un proiect inițiat de Bogdan Popescu pentru promovarea creatorilor de produse ecologice din România dar și a tuturor celor care contribuie la realizarea unui stil de viață în respect față de valorile umane și naturale.

Dorim prin acest site să unim diferitele rețele de creatori și să le facem cunoscută oferta, fie că vorbim de mici producători, de ferme familiale (care s-ar putea organiza în ASAT-uri pentru a-și găsi clienți din proximitate), de turism solidar, de bănci de semințe arhaice sau de diferite alte organizații dedicate produselor și serviciilor ecologice.

Credem că forța unei comunități și a unei națiuni stă în puterea de creație și inovare și dorim să oferim oportunitatea, ca orice individ care dorește să participe la această schimbare, să își găsească aici susținerea și inspirația necesare. Căci această schimbare, a modului de viață, de alimentație, de relaționare cu cei apropiați se produce de la mic la mare, începe cu fiecare dintre noi și povestea fiecăruia poate fi o sursă de inspirație pentru ceilalți. 

Dacă suntem în căutarea de produse ecologice de bază precum legume și fructe, putem intra în secțiunea ASAT-uri, unde toate microfermele bio sau în conversie sunt invitate să se prezinte.

Dacă vrem să susținem anumite produse create în România, le putem găsi în funcție de categorie și aprecia pe cele mai îndrăgite. Astfel încât, cele mai votate ale săptămânii vor fi cele care vor primi afișarea în ecranul principal al site-ului.

Dacă vrem să găsim magazine fizice și online, dedicate produselor ecologice, care susțin creatorii români de produse bio, le putem localiza în funcție de unde locuim. 

Puteți de asemenea alege să vă faceți vacanța într-una din casele sau școlile ecologice prezentate în portal.

Viziunea noastră este ca acest Club al Creatorilor Bio din România să genereze suficientă tracțiune, astfel încât oricine dorește să își poată permite să consume produse și servicii naturale iar curajoșii întreprinzători să poată să trăiască cel puțin decent dintr-o activitate de producție ecologică.

Magazine

Magazine în ţară
Magazine online
vezi toate magazinele

Editorial Bio

Mesajul a fost trimis cu succes. Va vom contacta in maxim doua zile lucratoare. ×
Mesajul nu a putut fi trimis. ×